Дата публікації:
01 січня 2024
Кількість переглядів:
115
Поділитися:

Напередодні Нового року відбулося чергове засідання наукового гуртка “ Comparative Analysis of Innovations” кафедри іноземних мов та лінгводидактики (керівники Золотова С. Г., Міхно С. В.). Студенти презентували свої ідеї і бачення пріоритетних напрямків розвитку сучасного суспільства. Учасники наукового заходу студенти- доповідачі Бовдуй Олександр, Дубровіна Діана, Омельченко Анастасія, Чайкін Артем, Прилипко Андрій презентували цікаві матеріали про необхідність розвитку та дослідження в області генетичної інженерії, 5G технологій, використання інновацій в області робототехніки, дослідження та тераформування інших планет і навіть про необхідність дотримання здорового способу життя як необхідного компоненту людини майбутнього.
Короткі повідомлення за результатами пошукової роботи студентів викликали жваву дискусію в атмосфері суперечок та доказів, неочікуваних запитань та обгрунтованих відповідей. Відчувалась висока емоційність полеміки англійською мовою.
А вже в наступному семестрі наукове об’єднання розпочне підготовку до XVIII Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та викладачів “To Make the World Smarter and Safer”, проведення якої заплановано на травень місяць.

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.