Дата публікації:
29 листопада 2023
Кількість переглядів:
193
Поділитися:

25 листопада студенти 2 курсу групи СА-21 (спеціальність 014 Середня освіта «Англійська мова та зарубіжна література») в межах курсу з методики навчання іноземних мов відвідали онлайн-лекцію професора Крейга Каппа (Нью-Йоркський університет), відомого американського науковця в галузі комп’ютерних технологій навчання. Гостьова лекція була організована за сприянням професора Стюарта Керролла з коледжу Нью-Джерсі в межах програми "Віртуальний викладач", що підтримується Державним Департаментом США.

Метою лекції було ознайомлення студентів із найсучаснішими світовими досягненнями та онлайн-ресурсами для навчання іноземних мов на уроці. Майбутні вчителі іноземних мов отримали унікальну можливість детально ознайомитися з освітнім потенціалом технологій змішаної реальності, штучного інтелекту, платформ для створення відео, презентацій, цифрових зображень тощо.

Іван Донік, група СА-21: Враження від лекції професора Нью-Йорського університету дуже позитивні! Ця лекція виявилася надзвичайно цікавою та корисною. Я отримав багато нової інформації, яка буде використана в моїй роботі. Особливо приємно було слухати професора як носія мови, оскільки він детально розповідав про різноманітні застосунки та сайти. Найбільш корисним для мене було ознайомлення з різноманітними програмами з штучним інтелектом. Вони надають безліч шляхів для удосконалення методів навчання іноземної мови, що є безцінною допомогою.

Я вдячний за можливість взяти участь у цьому заході та сподіваюсь на подальшу співпрацю з такими компетентними фахівцями!!

Анастасія Христенко, група СА-21: Лекція дуже сподобалась, лишились лише позитивні враження та емоції. Надзвичайно цікаво було дізнатись про програми з штучним інтелектом. Деякі з них я взяла собі на замітку для навчання. Вважаю, що вони значно покращують та спрощують життя людей. Інформація подана доступно і цікаво. Також було корисно послухати професора як носія мови, та практикувати вміння аудіювання англійською мовою. Сподобалась як сама інформація, так і її презентація. Матеріал був аргументовано викладений, що сприяло швидкому засвоєнню інформації.

Вдячна за можливість побувати на такій лекції та отримати нові знання!

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.