Дата публікації:
01 червня 2023
Кількість переглядів:
203
Поділитися:

Ми з радістю хочемо поділитися чудовим виступом нашого шановного доцента, Ірини Ляшенко, на 25-му національному з’їзді TESOL-Україна, присвяченому темі «TESOL УКРАЇНА У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС: БУДУВАННЯ СПІЛЬНОТИ, СТВОРЕННЯ ЗМІН». Захід відбувся з 26 по 28 травня 2023 року в готелі Коледжу індустрії гостинності у Львові за підтримки Регіонального відділу англійської мови Посольства США в Україні.
Національний з’їзд TESOL-Україна є платформою для професіоналів з англійської як іноземної мови (EFL) з усієї України, які збираються разом, щоб визначити стратегії розвитку викладання англійської мови в умовах війни в Україні та розглянути глобальні зміни у викладанні англійської мови (ELT). TESOL-Україна, яка входить до TESOL, Inc., національна громадська асоціація, діяльність якої спрямована на підвищення якості викладання англійської мови в Україні через професійний розвиток та дослідження.
У конвенції взяли участь понад 250 професіоналів з усієї України, які представили презентації високого рівня. Дух єднання та гармонії пронизував подію, підкреслюючи солідарність і спільні цілі спільноти TESOL.
Ми щиро вдячні організаційному комітету за ретельне планування та бездоганне виконання, завдяки чому сесії та дискусії проходили гладко. Конференція запропонувала різноманітні теми, які були представлені відомими спікерами, що сприяло збагаченню навчального досвіду всіх учасників.
Ми дуже цінуємо співпрацю з TESOL-Україна і хочемо висловити нашу вдячність Ірині Ляшенко за її видатний внесок у конференцію. Її презентація під назвою «Задоволення потреб аспірантів у додатковій підтримці під час кризи: роздуми з України» пролила світло на важливу тему надання підтримки аспірантам у складні часи. Завдяки своєму досвіду та знанням вона продемонструвала стійкість і відданість нашого університету у підтримці академічного зростання студентів.
Ця конференція стала каталізатором професійного зростання і створила безцінні можливості для спілкування серед освітян в Україні.



Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.