Дата публікації:
29 травня 2023
Кількість переглядів:
255
Поділитися:

Завідувачка кафедри іноземних мов та лінгводидактики Наталія Таценко пройшла стажування в США (м. Нью-Йорк), взявши участь у проєкті Professional Development and Exchange for Educators of Preservice English Language Teachers (Професійний розвиток та обмін для викладачів англійської мови педагогічних закладів) за підтримки посольства США в Україні.
У межах програми стажування 15 викладачів з різних університетів України пройшли інтенсивний курс з фахівцями TESOL професоркою Лорою Бехер та директоркою Центру професійного навчання міжнародної дитячої освіти Джулією Каспер на базі Гантерського коледжу Міського університету Нью-Йорка. Українські освітяни відвідали низку занять з підготовки майбутніх вчителів англійської мови у Колумбійському та Нью-Йоркському університетах, а також у коледжі Borough of Manhattan. Крім того, учасники проєкту взяли участь у лекціях, воркшопах та професійних дискусіях, присвячених якісному викладанню англійської мови. Наталія Таценко отримала сертифікат участі у «Тритижневому курсі інтенсивного професійного розвитку в Нью-Йорку», США, на 100 годин, виданий Центром професійного навчання міжнародної дитячої освіти та Гантерським коледжем Міського університету Нью-Йорка.
Учасникам проєкту було надзвичайно цікаво порівняти системи освіти України та США, обмінюватися ідеями та методикою викладання англійської мови, проводити конструктивні бесіди з американськими професорами, вчителями шкіл та адміністрацією навчальних закладів. У планах на майбутнє – впровадження кращих американських практик у навчальний процес в Україні, оновлення наявних курсів та створення нових.







Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.