Дата публікації:
28 травня 2023
Кількість переглядів:
157
Поділитися:

Викладачі іноземних мов активно досліджують передові цифрові медіа-інструменти та методи, змінюючи підхід до залучення студентів.. В межах курсу академічної мобільності викладачі кафедр іноземних мов та лінгводидактики та германської філології отримали унікальну можливість поспілкуватися з Крейгом Кеппом, провідним фахівцем та експертом в галузі цифрових медіа світового масштабу.
Крейг Кепп протягом понад десяти років працював над впровадженням передових технологій у навчальні заклади. Він проявляє інтерес до широкого спектру досліджень, таких як доповнена реальність, візуалізація даних, графіка та ігри, інтерактивні медіа, адаптивний дизайн програмного забезпечення, цифрове оповідання, вебплатформи навчальних технологій та розробка допоміжних технологій для людей з обмеженими можливостями.
Крейг Кепп заснував стартап ZooBurst LLC, що спеціалізується на розробці цифрових інструментів для доповненої реальності. Він використовує свої знання та досвід, щоб допомогти викладачам та студентам у всьому світі. Наразі він працює як дослідник у програмі інтерактивних телекомунікацій у Нью-Йоркському університеті та планує повернутися до академічної роботи в галузі викладання освітніх технологій та інтерактивних мультимедіа
Студенти високо оцінюють Крейга Кеппа, що підтверджується його високим рейтингом (93%) та широкою підтримкою. Вони проявляють рішучу готовність повторно брати участь в його курсах і цінують його за чудові лекції та турботливий підхід до навчання. Він також надає студентам додаткові можливості для отримання кредитів, надихаючи їх і завойовуючи повагу в академічній спільноті. Крім того, він виступає як блискучий спікер на TEDx (Storytelling in the 3rd Dimension).

На занятті для викладачів Крейг Кепп представив набір революційних інструментів змішаної реальності, які перетинають межі традиційного навчання. Крім того, він акцентував увагу на використанні можливостей штучного інтелекту для підвищення рівня навчання. Він виділив кілька вражаючих інструментів штучного інтелекту, таких як вебплатформи для створення зображень, локально встановлені інструменти для персоналізованого навчання та великі мовні моделі для поліпшення навчання мови та спілкування зі студентами.
В результаті сесії викладачі отримали безцінні ідеї та практичні рекомендації, які дозволять їм змінити підхід до навчання. Цифрові медіа тепер перебувають у центрі їхнього викладацького арсеналу, що дасть їм змогу відправитися у захопливу подорож та надихнути студентів на новому рівні.



Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.