Дата публікації:
18 травня 2023
Кількість переглядів:
162
Поділитися:

Викладач кафедри іноземних мов та лінгводидактики Світлана Міхно успішно пройшла міжнародне підвищення кваліфікації (Польща) з напрямку «Неформальна освіта при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії в країнах Європейського Союзу та Україні». Ця програма тривала з 8 по 15 травня і включала розгляд наступних тем:

Тема №1. Розуміння неформальної освіти в країнах Європейського союзу та Україні. Під час розгляду цієї теми досліджувалися особливості розвитку неформальної освіти в Україні та різних країнах Європейського союзу.

Тема №2. Неформальна освіта: підтвердження та визнання в країнах Європейського союзу та Україні. У цьому розділі аналізувалася процедура підтвердження і визнання неформальної освіти в різних країнах Європейського союзу, а також розглядалися особливості неформальної освіти в Україні, включаючи її переваги та недоліки.

Тема №3. Особливості неформальної та формальної освіти на основі досвіду країн Європейського союзу та України. В цьому модулі досліджувалася роль неформальної освіти в відомчих вищих школах, зокрема на прикладі Львівського Державного університету внутрішніх справ України, а також розглядалися проблеми та можливості неформальної освіти відомчих вищих шкіл на прикладі ДДУВС.

Тема №4. Неформальна освіта: практичний досвід країн Європейського союзу та України. В останньому модулі досліджувалася практична сторона неформальної освіти, її реалізація від теорії до практики в різних країнах Європейського союзу та Україні.

Під час цього міжнародного підвищення кваліфікації Світлана Міхно отримала цінні знання та інсайти щодо неформальної освіти в різних країнах Європейського союзу та Україні, а також розширила свій професійний кругозір із цього напрямку.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.