Дата публікації:
27 квітня 2023
Кількість переглядів:
119
Поділитися:

Доцентку кафедри іноземних мов та лінгодидактики Ірину Ляшенко запросили виступити на міжнародній онлайн-конференції «Стратегії оптимізації навчання та оцінювання у викладанні мов і літератур в сучасних умовах». Організатором конференції виступив Навчально-науковий інститут філології КНУ імені Тараса Шевченка, а Ірина Ляшенко виступила як експерт на симпозіумі з доповіддю на тему «Як оптимізувати навчання та оцінювання та забезпечити їх якість в умовах кризи».
Доповідачка поділилася досвідом СумДУ щодо подолання труднощів у навчанні та оцінюванні в кризовий час. Після симпозіуму відбулися паралельні сесії, на яких викладачі українських університетів обговорювали проблемні напрямки у викладанні та оцінюванні, а саме: роль Chat GPT як помічника у викладанні та оцінюванні іноземних мов, оптимізація викладання та оцінювання письма за допомогою онлайн-платформи ZenGengo, навчання незалежного аудіювання онлайн із завданнями оцінювання та багато інших.
На конференції також було презентовано новий міжнародний проєкт для викладачів українських університетів щодо використання CEFR/CV для поширення результатів проєкту ERASMUS+ з міжнародного співробітництва. Крім того, своїми думками щодо особливостей оцінювання мовних навичок та принципів оцінювання за CEFR/CV поділилися іноземні спікери з Німеччини, Великої Британії та США.


Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.