Дата публікації:
18 квітня 2023
Кількість переглядів:
169
Поділитися:

17 квітня 2023 року вчена рада Сумського державного університету прийняла рішення щодо перейменування кафедри іноземних мов на кафедру іноземних мов та лінгводидактики. З новою назвою кафедра буде святкувати цьогорічний ювілей – 55-річчя з дня заснування, адже її було створено 24 серпня 1968 року.
Кафедра іноземних мов та лінгводидактики зростала і формувалася разом з навчальним закладом в цілому, пройшовши доволі складний, але плідний шлях, адже вона є загальноосвітньою кафедрою, яка входить до складу факультету ІФСК та забезпечує навчальний процес на всіх факультетах за всіма формами навчання (денною, заочною, дистанційною).
У 2022 р. на кафедрі здійснено перший набір студентів нової спеціальності «Середня освіта» за освітньою програмою «Англійська та німецька мови та літератури». Програма передбачає підготовку кваліфікованого конкурентоздатного фахівця – вчителя іноземних мов і літератур за освітнім ступенем «бакалавр». Відкриття нової спеціальності зумовило перейменування.
Бажаємо кафедрі іноземних мов та лінгводидактики свіжих сил для нових звершень, творчих успіхів у професійній діяльності!

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.