Дата публікації:
17 квітня 2023
Кількість переглядів:
128
Поділитися:

16 квітня 2023 року відбулося чергове захоплююче заняття, присвячене питанню вирішення дилем у викладанні та навчанні. Захід проходив під керівництвом американського професора Стюарта Керролла. Метою заняття, в якому взяли участь викладачі кафедри іноземних мов та кафедри германської філології Сумського державного університету, було вирішення методичних проблем в аудиторії та поглиблення співпраці та взаємодії між учасниками заходу шляхом заохочення відкритого обміну думками.
Однією з найцікавіших подій сесії стала можливість для викладачів поспілкуватися з носієм мови для розвитку розмовних навичок. Завдяки активним дискусіям та практичній діяльності між учасниками зміцнювався корпоративний дух, підвищувалася їх педагогічна майстерність. Атмосфера співпраці, що панувала під час заняття, сприяла створенню позитивного та сприятливого навчального середовища, в якому учасники відчували бажання долучитися до обговорення та вчитися один у одного. Професіоналізм професора Керролла та інтерактивний характер заняття були високо оцінені учасниками заходу.
Загалом, курс академічної мобільності з професором Стюартом Керроллом мав приголомшливий успіх, забезпечивши платформу для змістовних дискусій, розвитку навичок та поглибленню співпраці між викладачами СумДУ. Сесія стала свідченням важливості безперервного професійного розвитку та потужності співпраці у пошуку рішень дилем у навчанні.


Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.