Дата публікації:
07 березня 2023
Кількість переглядів:
118
Поділитися:

Викладачі кафедр іноземних мов та германської філології Університету проходять курс академічної мобільності за участі професора Dr. Stuart Carroll, доктора філософії в галузі викладання та навчальних програм, доцента кафедри початкової та дошкільної освіти коледжу Нью-Джерсі, Юїнг. Dr. Stuart Carroll викладає в університеті для студентів бакалаврів і проводить методологічні семінари для викладачів в межах Virtual Educator Program, RELO Embassy Kyiv, US Department of States. На другому занятті в межах курсу, викладачі ознайомилися з новими підходами до викладання з фокусом на технологіях та мотивуючих відео.
Заняття на тему "Обговорення на занятті", надало викладачам можливість не лише ознайомитися з новим підходом до викладання за допомогою наочних допоміжних засобів та мотивуючих відео, а й самим застосувати цей метод на практиці. Викладачі взяли участь в групових обговореннях, використовуючи описові та функціональні конструкції, а також навчилися знаходити спільну точку зору навіть в зовсім протилежних аргументах.
"Це було надзвичайно корисним для нашої кафедри, оскільки це дало нам можливість побачити, як можна використовувати медійні технології для залучення студентів до обговорення на заняттях", - сказала одна з викладачок кафедри іноземних мов.
Заняття також зосередило увагу на тому, як залучити студентів до більш активної участі в обговореннях на заняттях та як створювати в аудиторії позитивну атмосферу для обговорення складних тем. Викладачі вважають, що це позитивно сприятимете розвитку їхньої педагогічної майстерності та покращення зв’язку зі студентами для досягнення кращих результатів в навчанні.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.