Дата публікації:
17 лютого 2023
Кількість переглядів:
111
Поділитися:

Доцентка кафедри іноземних мов Ірина Ляшенко виступила з презентацією про оцінювання академічного письма на фінальній зустрічі учасників курсу з оцінювання «Language Assessment Literacy», який відбувся в межах проєкту Electronic Village Online (EVO) TESOL з 7 січня по 12 лютого 2023 року.
Курс мав на меті покращити грамотність в оцінюванні учасників через знайомство та обговорення ключових концепцій оцінювання мови, а також створення завдань для оцінювання кінцевого результату.
Курс охопив широку аудиторію викладачів англійської мови з різних країн і континентів, які підвищували свій рівень мовної грамотності оцінювання та ділилися своїми практиками оцінювання як у класі, так і онлайн. Програма курсу включала модулі з принципів та складнощів оцінювання, оцінювання рецептивних навичок (читання, слухання), оцінювання продуктивних навичок (мовлення, письмо), розробки критеріїв оцінювання і правила тестування, інструменти для оцінювання. Курс був побудований на принципі інтерактивності, де учасники багато спілкувалися як на платформі, так і на онлайн зустрічах, та мали можливість обговорити результати свого навчання.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.