Дата публікації:
01 грудня 2021
Кількість переглядів:
366
Поділитися:

Ось і завершено курс підвищення кваліфікації для викладачів іноземних мов «Шлях до успішної кар’єри» в рамках співробітництва з Ісламським університетом Азад, який зібрав біля сотні викладачів з українських та іранських університетів. Професорам іранського університету, головним презентерам курсу, доктору Аббасьяну і доктору Бех-Афарін Парпінчі своїм щирим та відкритим бажанням поділитися своїми знаннями вдалось згуртувати українську та іранську академічну спільноту, створити особливу атмосферу в навчанні і донести до слухачів курсу інформацію під новим кутом зору. Протягом майже місяця учасники програми відвідувати заняття, ставили запитання й ділилися враженнями.
Новий та цінний досвід партнерства з іранським університетом є можливістю не лише отримати нові знання, а й доторкнутися до культурної складової викладання в університетах Ірану.
Кожне закінчення – це новий початок, тож, ми щиро сподіваємося на подальшу співпрацю з цікавими і вже улюбленими спікерами у нових проєктах, курсах, академічній і науковій діяльності.
Запис останнього вебінару доктора Бех-Афарін Парпінчі «Підвищення кваліфікації викладачів» викладено у посиланні: https://youtu.be/nSNDU6eUJ2M 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.