Дата публікації:
25 листопада 2021
Кількість переглядів:
278
Поділитися:

Участь в проєкті від Британської Ради для Ірини Ляшенко, доцента кафедри іноземних мов, є водночас і корисною у професійному зростанні і почесною.
Від серпня 2021 року в Україні стартував глобальний проєкт Британської Ради «Future English» з відкриттям нової платформи Online Teacher Community, яка стала онлайн осередком для спілкування освітян. Віртуальна платформа створена за сприяння British Council Ukraine. Це місце, де вчителі та викладачі англійської мови зможуть скористатися перевагами підвищення кваліфікації онлайн. Зокрема, поповнювати власне електронне портфоліо, відвідувати вебінари та навчальні курси для професійного розвитку. Платформа пропонує можливість спілкуватися з викладачами з більш ніж 15 країн, ділитися досвідом, а також обговорювати питання, які є універсальними для ELT.
Британська Рада в Україні виділила кошти на створення осередку для викладачів англійської як професійної (Ukraine ESP Community) і започаткувала пілотний проєкт для університетів України. З цією метою розроблено навчальний курс, який розміщено на навчальній платформі, де є можливість його обговорення та організації спілкування освітян на форумі. Через конкурсний відбір, який успішно пройшла Ірина Ляшенко, було відібрано фасілітаторів для цїєї групи.
Фасилітатори платформи допомагають спілкуватись на форумах і під час он-лайн сесій щодо актуальних проблем фахової англійської мови і не лише за допомогою виконання різноманітних завдань модулів, а й навчаючи новим методикам і технологіям у викладанні.
Після першого місяця роботи у цьому проєкті на форумах і на поточних зустрічах, Ірина Ляшенко провела онлайн зустріч з учасниками групи Ukraine ESP Community з обговоренням результатів навчання модулю «Диференційоване навчання».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.