Дата публікації:
25 червня 2021
Кількість переглядів:
673
Поділитися:

В рамках проєкту DIRUT Erasmus+ Європейського Союзу, напряму Жан Моне старший викладач кафедри іноземних мов Ніна Мальована успішно закінчила навчання з дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» («Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine» 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE).
З 1 березня по 21 червня 2021 р. Ніна Мальована вивчала курс DIRUT, а саме модулі: Модуль 1. Європейські тенденції імплементування стратегій диверсифікації у сільському туризмі; (20 годин). Модуль 2. Біо-різноманіття та інтеграція цілей сталого розвитку в сільському туризмі: поширення європейського досвіду в Україні (24 години). Модуль 3. Креативні технології туризму для сталого розвитку: теоретичні аспекти та європейський досвід (18 годин). Модуль 4. Європейські практики креативного сільського туризму: кластерний та мережевий підходи (20 годин).
Чим запам'ятався та сподобався курс ?
1. Актуальністю та насиченістю цікавими кейсами для молоді. 2. Міждисциплінарністю. 3. Креативністю та збалансованістю за рахунок інтерактивних методик викладання.
Команда проєкту складалася з досвідчених викладачів і дослідників в сфері економіки, сільського туризму, правознавства, екології, освіти, філософії, які безпосередньо пов'язані з питаннями розвитку туризму Європейського Союзу.
Вивчення курсу завершилося захистом проєкту та отриманням сертифікату.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.