Дата публікації:
15 травня 2021
Кількість переглядів:
356
Поділитися:

В травні викладачка кафедри іноземних мов Мальована Ніна взяла участь у циклі вебінарів «Pearson Spring Days 2021» присвяченому ключовим проблемам методики викладання іноземних мов. Спікери вебінарів, а саме: Ken Beatty, Leonor Corradi, Phil Warwick, Autumn Westphal, Donatella Fitzgerald та інші, ділилися власним досвідом, цікавими ідеями та рішеннями в сфері онлайн навчання, гібридного навчання, техно-стресу тощо. Корисними для учасників були віртуальні кави-брейки, які проводилися для взаємодії зі спікерами та колегами зі всього світу.
На круглому столі присвяченому гібридному навчанню спікери заходу Beatty, Leonor Corradi, Phil Warwick, Autumn Westphal поділилися досвідом щодо адаптації стилів та методів викладання в умовах роботи зі студентами оффлайн та онлайн.
На вебінарі «Іспити, підготовка та виправлення в цифровому світі» спікерка Jane Bledsoe показала на прикладах ресурсів для підготовки до іспитів та інструментів для викладачів шляхи подолання відстані до цифрового майбутнього та представила нові підходи до складання звітів, які надають негайні рекомендації щодо виправлення для всіх рівнів студентів.
Цікавими практичними ідеями, які можна використовувати вдома та під час очних, гібридних або онлайн занять, поділилася Донателла Фіцджеральд на черговому вебінарі «Підвищення добробуту студентів за допомогою історій».
Наступний вебінар (спікер Leonor Corradi) було присвячено обговоренню проблем викладання під час пандемії. Учасники зосередилися на таких поняття як «загублене навчання», «наздоганяння», «повернення до нормального навчання" тощо.
На вебінарі «Від теорії до практики: заходи для будь-якого заняття» (спікери: Michael Hogan, Chia Suan Chong) були представлені різні теорії, які лежать в основі того, що ми робимо в аудиторії, і того, як ми можемо застосувати те, що знаємо про вивчення мови, для ефективної допомоги студентам як в особистому, так і в онлайн-середовищі. Спікери розповіли про новий та інноваційний підхід до подальшого професійного розвитку в онлайн програмі розвитку викладачів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.