Дата публікації:
17 квітня 2021
Кількість переглядів:
485
Поділитися:

15–16 квітня 2021 року у Сумському державному університеті відбулась IХ Всеукраїнська наукова конференція студентів, аспірантів та викладачів «Соціально-гуманітарні аспекти розвитку сучасного суспільства». Захід, який є традиційним і проводиться щорічно, був організований факультетом іноземної філології та соціальних комунікацій (ІФСК) СумДУ.
Пленарне засідання було розпочато з привітання декана факультету ІФСК, канд. філол. наук, доцента кафедри журналістики та філології Сушкової О. М. Робота конференції проходила у формі засідань секцій за такими напрямами: «Проблеми романо-германського мовознавства» (модератори: Віталій Степанов, Катерина Вашист); «Перекладацькі студії»; «Сучасні проблеми викладання української (російської), англійської мов як іноземних» (модератори: Марина Набок, Ніна Мальована); «Іноземна мова як засіб професійного спілкування»; «Релігія і культура в житті суспільства»; «Соціальні комунікації» (модератор: Інна Сипченко); «Громадська участь на рівні місцевого самоврядування: виклики, стратегії, механізми» (модератори: Микола Назаров, Наталія Коляда); «Актуальні питання безпеки та стійкості в сучасному світі»; «Проблеми й перспективи психологічної теорії та практики».
Конференція об’єднала викладачів, студентів та аспірантів як СумДУ, так і ЗВО Києва, Львова, Запоріжжя; залучила науковців і практиків до обговорення актуальних соціально-гуманітарних питань розвитку сучасного суспільства.
Матеріали конференції будуть опубліковані в електронному збірнику протягом місяця після завершення її роботи й розміщені на офіційному сайті факультету ІФСК.

 

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.