Дата публікації:
06 квітня 2021
Кількість переглядів:
410
Поділитися:

У 2014 році, коли нашім військовим була конче потрібна допомога, небайдужі люди почали об’єднуватись, щоб підтримати Українську армію. У той самий час в нашому місті виникла волонтерська група «Омофор». Вже майже сім років жінки плетуть маскувальні сітки, кикимори, теплі светри, шкарпетки та рукавички для воїнів. Цю групу дуже гарно знають наші військові в АТО\ООС. У Суми надходять десятки листів з подякою та проханням про допомогу. Але допомога потрібна й самим жінкам, з котрими з самого початку працює і наша колега, колишня співробітниця університету, а зараз пенсіонерка, Єременко Галина Миколаївна.
Колектив кафедри іноземних мов вирішив підтримати волонтерів та перерахувати їм кошти на придбання матеріалів для виготовлення сіток.
Ми також закликаємо всіх підтримати волонтерів, котрі вкладають свій час, свою працю та власні кошти в цю вкрай важливу підтримку наших захисників. Це можна зробити не тільки перерахувавши кошти, але і власною працею, або збиранням вживаних речей, що можна використати в роботі – теплих трикотажних виробів, котрі можна розпустити, та тканин зеленого, сірого або коричневого кольору.
До речі, сьогодні у новинах було повідомлення, що студенти Тернопільського педагогічного університету зорганізувались і почали виготовляти маскувальні сітки власним коштом для відправки в район ООС. Гарний приклад для наслідування!
Реквізити для надання благодійної допомоги волонтерській групі «ОМОФОР»:
Приват банк, рахунок 4731 2191 1352 7174, Литвиненко Олег

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.