Дата публікації:
02 березня 2024
Кількість переглядів:
75
Поділитися:

Старший викладач кафедри іноземних мов та лінгводидактики Світлана Міхно успішно пройшла навчальний тренінг «ШІ: як технології змінюють навчання», що був організований під керівництвом Людмили Лисогор в межах програми підвищення кваліфікації «Варіативні моделі формування цифрової компетентності педагогів: карта компетентностей та їх реалізація». Цей тренінг став ключовим етапом у підготовці Світлани Міхно до використання сучасних ШІ (систем інформаційних технологій) у навчальному процесі.
Тематика використання ШІ в освіті є не лише актуальною, але й надзвичайно важливою для майбутніх педагогів, особливо для тих, хто спеціалізується на викладанні іноземних мов. Ця тематика стала складовою вибіркової дисципліни «Електронні засоби навчання», яка включена до навчального плану студентів спеціальності 014 Середня освіта за освітньою програмою «Англійська та німецька мови та літератури».
Важливо зазначити, що під час підготовки майбутніх вчителів іноземної мови враховуються не лише основні принципи та методи навчання мови, але й актуальні виклики та можливості, що надаються сучасними технологіями. Це дозволяє студентам здобути необхідні навички для успішної роботи у сфері освіти, де використання інформаційних технологій стає все більш необхідним компонентом навчального процесу.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.