Дата публікації:
04 січня 2024
Кількість переглядів:
95
Поділитися:

У сучасному світі, де більшість людей отримує інформацію через Інтернет, важливо володіти навичками правильної її подачі.
Ірина Ляшенко, доцент кафедри іноземних мов та лінгводидактики, отримала можливість підвищити свою кваліфікацію у сфері онлайн викладання та фасилітації за підтримки Глобальної програми Державного департаменту США OPEN.
Ірина Ляшенко проходила курс навчання у січні 2023 року, а починаючи з літа 2023 року пів року відшліфовувала навички віртуального фасилітації на платформі Практичної спільноти (CoP) Інтернет-професійної англійської мережі (OPEN) / The Online Professional English Network (OPEN) Community of Practice (CoP) - активному онлайн-форумі, створеному для встановлення зв’язків, сприяння співпраці та обміну знаннями, а також сприяння культурному взаєморозумінню між випускниками курсу OPEN та експертами TESOL із США.
За шість місяців відданої роботи Ірина Ляшенко зробила значний внесок у практичну спільноту випускників OPEN, демонструючи відданість створенню сприятливого середовища для співпраці та залучення.
Практика була спрямована на відбір та поширення інформації з TESOL та підтримки комунікації між учасниками спільноти.
На відзначення цього досягнення Ірині Ляшенко було вручено сертифікат за підписом Кріс МакДоннел, керівниці глобальної програми OPEN Державного департаменту США.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.