Дата публікації:
10 жовтня 2023
Кількість переглядів:
131
Поділитися:

Місто Суми, 9 жовтня 2023 року. Спортивна атмосфера на базі Сумського державного університету заполонила всіх учасників і глядачів під час змагань відкритої Універсіади, яка була приурочена до 75-річчя створення навчального закладу.
У цьому важливому спортивному заході з бадмінтону взяли участь 7 жіночих та 5 чоловічих команд, які виявили вражаючі навички та високий рівень підготовки.
У результаті напружених змагань і великої кількості емоцій команда представників СумДУ здобула перемогу в командному заліку. Вітаємо переможців, а саме: викладачку кафедри іноземних мов та лінгводидактики Оксану Гладченко, викладачку кафедри КФВС Антоніну Сірик, та Владислава Мироненка (ННМІ) і Мирослава Ніколаєнка ((ЕлІТ).
Щиро вітаємо цих талановитих спортсменів із заслуженими перемогами та призами! Нехай ця перемога буде ще однією нагородою на шляху до великих досягнень!

Бажаємо всім учасникам та переможцям подальших успіхів у спорті та навчанні. Дякуємо за ваший вклад у розвиток спорту та духу командної гри!



Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.