Дата публікації:
08 травня 2023
Кількість переглядів:
114
Поділитися:

Курс навчання з творчого письма для викладачів англійської мови ЗВО України від Регіонального відділу англійської мови при Посольстві США в Києві, який закінчила доцентка кафедри іноземних мов та лінгводидактики Ірина Ляшенко, тривав від літа 2022 до травня 2023. Метою курсу було розвиток письмових навичок та креативного письма для студентів університетів і підвищення мотивації до вивчення англійської мови, через стимулювання індивідуального самовираження та особистого прогресу студентів.
Після війни творче письмо набуває особливого значення, оскільки допомагає студентам висловити емоції та поділитися своїми історіями зі світом. Курс надав учасникам глибокі знання з техніки креативного письма, стратегій опису загального та деталей, персонажів та емоцій, структури побудови коротких оповідань та мемуарів. Ці знання допоможуть учасникам допомагати студентам у розвитку творчості.
Викладання творчого письма має безліч переваг для студентів, так як сприяє особистісному та академічному розвитку. Це допомагає в розвитку навичок письма, зокрема граматики, лексики та дискурсу, підвищує мотивацію, групову згуртованість та самостійність студента. Також воно сприяє розвитку навичок академічного письма, критичного мислення та уважного читання. Відкритість студентів до розповідання особистих і вигаданих історій може зменшити стрес.
Ми раді вітати доцентку Ірину Ляшенко, яка успішно завершила цю програму. Ми сподіваємось на те, що вона поділиться цінними ідеями та знаннями зі студентами та нашою кафедрою.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.