Дата публікації:
06 травня 2023
Кількість переглядів:
261
Поділитися:

Цього року Лінгвістичний навчально-методичний центр кафедри іноземних мов та лінгводидактики Сумського державного університету проводив щорічну XVІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію “To Make the World Smarter and Safer” в складний для нашої країни час. Учасниками конференції стали студенти, аспіранти та викладачі СумДУ.
В своїх презентаціях студенти та аспіранти демонстрували передові досягнення людства в галузі високих технологій, зокрема сучасного обладнання, енергозберігаючих систем, а також підкреслили особливу роль іноземної мови як засобу міжнаціонального спілкування та її роль в процесі дистанційного навчання і проведенні наукових досліджень.
Блискучі вміння експонувати високий рівень володіння англійською мовою для захисту власних наукових робіт і досліджень продемонстрували аспірант Антон Комін, студенти Юлія Типтюк, Анастасія Омельченко, Єгор Єгоров та ін. Особливий гість конференції Юрій Багрін підготував доповідь французькою мовою. Вперше на конференції було використано телепрезентацію, наукове дослідження якої проводить і впроваджує техніку її виконання в начальний процес Тетяна Плохута.
Високий рівень підготовки студентів забезпечили викладачі Тетяна Плохута, Світлана Міхно, Світлана Золотова, Тетяна Алексахіна Інна Левенок
Звучала ділова і така високотехнологічна англійська, вишукана французька і найрідніша мелодійна Українська, стверджуючи таким чином приналежність нашої країни до Європейської співдружності. Молоді науковці створили атмосферу творчої креативності ділової активності. Здобутками в навчанні, в роботі, в проведенні наукових досліджень ми зміцнюємо нашу країну, ми працюємо і навчаємося для України, ми боремося за Україну!




Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.