Дата публікації:
30 квітня 2023
Кількість переглядів:
126
Поділитися:

29 квітня 2023 викладачі кафедр іноземної мови та лінгводидактики і германської філології відвідали наступне заняття курсу академічної мобільності за участю Стюарта Керролла.
Викладачі, як завжди, спочатку зосередилися на розробці методик для розвитку комунікативних та мовленнєвих навичок, підтримки емоційного стану студентів та підвищення духу командної співпраці з метою їх використання на заняттях зі студентами.
Під час сесії, Юлія Коробова, викладач кафедри іноземних мов та лінгводидактики, презентувала свій досвід застосування стратегій соціально-емоційного навчання. Цей процес дозволяє людині здобувати та використовувати знання та навички для розвитку здорової особистості, включаючи емоційну регуляцію, емпатію та навички міжособистісного спілкування. Стратегії соціально-емоційного навчання мають чотири ключові компетенції: усвідомлення себе та інших людей; позитивні установки та цінності; відповідальне прийняття рішень та навички соціальної взаємодії. Юлія поділилася своїм досвідом застосування стратегій навчання та розповіла про їх успішне застосування для покращення навчальних досягнень студентів.

Всі викладачі погодились, що отримання практичного досвіду з сучасних методик та стратегій навчання від провідних фахівців не тільки дозволяє значно укріпити методичну базу для викладання, а й сприяє підвищенню позитивного емоційного стану викладачів, згуртовує в їх спільному розв'язанні проблем у викладанні та надихає на здійснення кращої викладацької практики.


Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.