Дата публікації:
22 вересня 2022
Кількість переглядів:
149
Поділитися:

Іноді наша робоча реальність може бути приємно наповнена цікавими подіями, які відкривають вікно у неймовірно чудовий світ спілкування з колегами чи не з усього світу. Такий вихід із зони комфорту надихає на нові дії та насичує наше професійне життя креативом, досвідом і новими практиками.
Ірина Ляшенко виступила з двома доповідями в один день, представивши дослідження на тему навчання англійської мови професійного спрямування в Університеті Овідіус м. Констанца (Румунія) та в Університеті м. Ніш (Сербія).

Ірина Ляшенко представила своє дослідження про зв’язок критичного мислення, а саме рефлективних практик з професійною компетенцією майбутніх фахівців в кореляційній роботі на міжнародній конференції INNO-LSP, «Інноваційні тенденції у навчанні мови професійного спрямування в контексті сучасної соціальної нестабільності». Дослідження ґрунтується на практичному досвіді роботи зі студентами-магістрами Сумського державного університету.
У Сербському університеті міста Ніш на 5-й міжнародній конференції ESP/LSP «Актуальна практика ESP/LSP у класі – ділимося тим, Що, Як і Чому у нашому викладанні», Ірина Ляшенко поділилася описовим оглядом популярних практик оцінювання ораторської майстерності під час професійного навчання молоді.
За умови, що дослідницькі статті подано відповідно до академічних вимог, вони будуть опубліковані безкоштовно в індексованих Scopus/WoS журналах обох конференцій.

 

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.