Дата публікації:
20 вересня 2022
Кількість переглядів:
231
Поділитися:

Із жовтня 2022 року на кафедрі іноземних мов Сумського державного університету працюватиме професор коледжу Нью Джерсі Стюарт Керролл – висококваліфікований викладач з науковим ступенем та значним досвідом в галузі практики викладання та методики навчання викладачів. Фахівець наукової сфери з питань освіти та методики викладання англійської мови буде викладати англійську мову для студентів першого курсу Сумського державного університету в межах програми Віртуальний викладач (Virtual Educator).

Заявка Сумського державного університету, а саме кафедри іноземних мов, на отримання віртуального викладача в межах програми відділу зв’язків із громадськістю Посольства США була схвалена Головним Офісом у Вашингтоні. Зазначена програма відкрила нові можливості студентам та викладачам Сумського державного університету для поглиблення інтернаціоналізації, підвищення академічної мобільності та інтеграції до світової академічної спільноти.
Наші студенти отримають неоцінний автентичний навчальний досвід не тільки від носія мови, а й від досвідченого викладача, який довгий час викладав основні дисципліни для майбутніх вчителів та готував бакалаврів та магістрів в США, Венесуелі, Ізраїлі, Болівії, Кувейті, Тайвані, Єгипті, Таїланді та Іспанії. Заняття проходитимуть онлайн для чотирьох груп студентів у першому семестрі. Крім того, у навантаженні Стюарта Керролла будуть методологічні семінари для викладачів кафедри іноземних мов, на яких він поділиться досвідом новітніх методів з викладання граматики та синтаксису, використання наочних засобів у викладанні, навчанні читанню, культури та інших напрямків у викладанні іноземних мов. Стюарт Керролл має значний досвід у публікації наукових досліджень і надаватиме рекомендації викладачам щодо написання та публікації наукових доробків.
Для нашого університету, факультету та кафедри можливість долучитися до міжнародного академічного обміну є вагомим рейтинговим плюсом , переконливим доказом розвитку. Незважаючи на складні умови сьогодення, ми продовжуємо долучення до глобальних цінностей, покращення якості навчання і викладання. Саме це приваблює студентів не лише з усієї України, а й з багатьох інших країн та континентів до нашої академічної родини.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.