Дата публікації:
31 травня 2022
Кількість переглядів:
236
Поділитися:

Партнерство між українською (TESOL-Ukraine) та гавайською (Hawai'i TESOL) філіями міжнародної професійної асоціації викладачів англійської мови TESOL International офіційно підтримується вже протягом багатьох років. У вересні 2019 року The Word, журнал Hawai'i TESOL, започаткував редакційну колонку профілів найбільш активних членів TESOL-Ukraine, яка стала складовою загальної секції Spotlight on Ukraine’. Колонка профілів надавала можливість американській спільноті викладачів англійської мови як іноземної ближче познайомитись з українськими колегами та дізнатись про те, чим вони живуть та як працюють (архів минулих випусків за посиланням.

Травневий випуск 2022 року мав на меті дещо інший фокус – почути голос викладача України, який працює в умовах повномасштабної війни.

Правління TESOL Ukraine запропонувала кандидатуру Людмили Гнаповської, доцента кафедри іноземних мов СумДУ, для поширення месседжу про реалії нашого сьогодення через «профіль» члена TESOL Ukraine. З думками викладача про Суми, СумДУ та в цілому життя «до» та «після» 24 лютого 2022 ви можете ознайомитись у травневому випуску The Word (с.с. 18-27) за посиланням.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.