Дата публікації:
17 листопада 2021
Кількість переглядів:
245
Поділитися:

Викладачі кафедри іноземних мов продовжують невтомно працювати над підвищенням свого професіоналізму. Так, доцент Лариса Отрощенко долучилась до роботи осінньої школи «Трансфер технологій та інновацій: європейський та український досвід», яка відбувалась онлайн у Національному університеті «Львівська політехніка» 03.11.2021 -10.11.2021.
Осіння школа проводилась у межах проєкту Jean Monnet 611679-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE "European Experience in Technology Transfer for Ukrainian Universities"/ EXTECH. Цілями школи є поширення практик ЄС щодо трансферу технологій, підтримка процесів трансферу технологій в Україні та розбудова мережі інноваторів та винахідників в Україні.
Організація Осінньої школи відбувалась у співпраці із Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Спікерами школи були дослідники і практики трансферу технологій та інновацій з України, Великобританії, Швеції та Франції.
Під час проведення школи відбулись цікаві й насичені дискусії з актуальних проблем інноваційного менеджменту в університетах. Учасники школи змогли отримати нові знання із трансферу технологій та інновацій і сформувати нову мережу контактів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.