Дата публікації:
16 листопада 2021
Кількість переглядів:
255
Поділитися:

До 15 грудня відкрито запис на безкоштовний курс з академічного письма англійською мовою в рамках спільного з Чеським УПН проєкту «Платформа AgriSciences для посилення науки у вищих навчальних закладах України». Курс призначений для дослідників-початківців або науковців, які бажають вдосконалити якість володіння науковою англійською мовою. За результатами успішного проходження курсу чеською стороною буде видано відповідний сертифікат.

Відкрито запис на безкоштовний курс з академічного письма англійською мовою в рамках спільного з Чеським УПН проєкту «Платформа AgriSciences для посилення науки у вищих навчальних закладах України», що реалізується консорціумом з 5ти українських університетів, включаючи СумДУ. Проєкт спрямований на зміцнення потенціалу та співпрацю молодих викладачів, дослідників, магістрів та докторантів у вибраних українських університетах.
Курс «Основи академічного письма» призначений для дослідників-початківців або науковців, які бажають вдосконалити якість володіння науковою англійською мовою. Запис буде закрито 15 грудня 2020 року.

За результатами успішного проходження курсу «Основи академічного письма» англійською мовою учасники отримають від чеського партнера відповідний сертифікат. Цей курс допоможе:
• Знати структуру дослідницької статті
• Застосовувати корисні фрази для написання академічної статті
• Оволодіти практичними навичками з практики аналітичного та синтетичного аналізу при написанні статті
• Розвинути навички академічного читання
• Користуватись поглибленими навичками академічного письма
• Вміти розробляти дизайн дослідницької статті

Загальний обсяг курсу складає 80 годин. Навчання буде проходити з 10 січня по 7 березня 2022 року та буде проводитись через систему управління навчанням Canvas, яка є гнучким програмним додатком, спрямованим на співпрацю, що дозволяє як асинхронне, так і синхронне навчання та викладання, залучення до спільної роботи у групі, створення академічної атмосфери. Сертифікати видаватимуться тим, хто успішно пройде усі завдання та отримає щонайменше 70% від загальної оцінки.

Хто може подати заявку?
Кандидати мають:
• Бути викладачем або аспірантом СумДУ;
• Володіти розвинутими навичками читання та письма англійською мовою (B2).
• Мати регулярний та надійний доступ до високошвидкісного Інтернету.
• Бути готовими проводити від 6 до 7 годин щотижня в Інтернеті протягом 8-тижневого курсу.
• Мати тверду рішучість вдосконалити академічні дослідницькі навички.
• Бути готові брати активну участь в онлайн-дискусіях і вчасно виконувати всі завдання.

Для запису на курс необхідно до 15 грудня 2021 року заповнити онлайн заявку за посиланням: https://forms.gle/Susw9jEVb1HGNquCA 

Кількість учасників обмежена, процес конкурсного відбору учасників буде ґрунтуватися на аналізі заявок та вступному тестуванні з англійської мови через лист на вказані електронні адреси.

Викладач курсу: Ляшенко Ірина Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри іноземних мов Сумського державного університету. Запитання надсилати на email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 
Координатор проекту «Платформа AgriSciences для посилення науки у вищих навчальних закладах України» з української сторони для СумДУ – доцент кафедри міжнародних економічних відносин ННІ БіЕМ СумДУ Оксана Замора.

Більше дізнатися про проєкт: https://mev.uabs.sumdu.edu.ua/projects/platforma-agrisciences-dlia-posylennia-nauky-u-vyshchykh-navchalnykh-zakladakh-ukrainy 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.