Дата публікації:
05 жовтня 2021
Кількість переглядів:
408
Поділитися:

Доцент кафедри іноземних мов, Ірина Ляшенко подала заявку на отримання і отримала фінансування для проєкту зі створення онлайн курсів професійного спрямування від Посольства США. Заявка була подана через ГО «ТІСОЛ Україна» і буде виконана із залученням партнерських університетів України, серед яких є і Сумський державний університет. Мета проєкту – допомогти викладачам українських університетів у створенні та викладанні онлайн-курсів ESP, які б забезпечували плавний та гнучкий перехід між дистанційним, змішаним та контактним навчанням.
У межах курсу, який відбудеться у липні 2022 в Одесі, передбачається проведення 5-денного тренінгу для 50 викладачів українських вишів, допомога у розробці й публікації онлайн курсів професійного спрямування, проведення аналізу потреб для свого курсу професійного спрямування і подальше впровадження результатів у професійну та академічну практику.
У списку презентерів курсу зазначаються американські експерти та українські випускники програм англійської мови, серед яких є й Ірина Ляшенко.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.