Дата публікації:
04 жовтня 2021
Кількість переглядів:
308
Поділитися:

Бути вчителем – значить, ніколи не  переставати вчитися самому! Тому суботу напередодні дня вчителя колектив Німецького Центру СумДУ разом з колегами з центрів-партнерів Гете-Інститу з м. Мелитополя та Запоріжжя провів на 8-годинному онлайн-семінарі на тему «Сумативне (підсумкове) оцінювання: формалізовані тести та підготовка до міжнародних мовних іспитів».  Підвищення кваліфікації пройшло в комбінованому режимі: 4 години конференції в zoom, решта часу – самостійне опрацювання завдань на платформі Гете-Інститут Україна.

Викладачі Німецького Центру – ст. викладач кафедри ін. мов Марія Сушко-Безденежних, доцент каф-ри германської філології Діана Мовчан, фахівці Центру Оксана Березняк, Аліна Донець, Людмила Шумова, Ольга Шевченко, Олена Левченко – поглибили знання з тем «поточне та підсумкове оцінювання», проаналізували вимоги до обох видів оцінювання, розібрали типові завдання та стратегії, що допомагають успішно складати іспити.  

Цей семінар пройшов в рамках програми комплексного підвищення кваліфікації „Grünes Fortbildungsportfolio“, розробленої Гете-Інститутом спеціально для своїх центрів-партнерів. Програма передбачає чотири 8-годинних семінари на рік та виконання практичного дослідницького проєкту за темою одного з семінарів.

Дякуємо референтці Світлані Маркіній (м. Дніпро) та Гете-Інститут Україна за надану можливість освіжити  та поглибити теоретичні знання, обмінятися досвідом, розробити власні тестові завдання для груп різних рівнів, поспілкувалися з колегами.  


Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.