Дата публікації:
08 вересня 2021
Кількість переглядів:
367
Поділитися:

Кафедра іноземних мов з настроєм натхнення, терпіння і наснаги розпочала активну академічну діяльність із забезпечення студентів знаннями володіння іноземними мовами.
Уже в першому семестрі поточного навчального року розпочинаємо застосування інноваційного підходу до організації навчального процесу, розподіливши студентів на групи за рівнем володіння іноземною мовою у відповідності до Європейських стандартів.
Впоратися з новими викликами сучасності допомагає багаторічна співпраця з міжнародною освітньо-методичною компанією Pearson Education (видавничий центр Dinternal в Україні). Для викладачів та студентів відкриваються нові можливості із впровадженням в освітній процес начально-методичних комплексів на платформі My English Lab з новими підручниками Speakout від Pearson.
Ще з серпня місяця підвищення рівня професійної кваліфікації викладачі кафедри розпочали активним відвідуванням серії вебінарів від Pearson Education у контексті міжнародного онлайн форуму “Pearson Educational Forum 2021”, professional development conference. Вебінари форуму проводили видатні лінгвісти Філіп Варвік, Магдалена Канія, Анна Колбужевська. Викладачі кафедри Алексахіна Т. О., Золотова С.Г.,
Дядечко А. М. стали активними учасниками заходу академічної Європейської спільноти 25 та 27 серпня і отримали сертифікати.

Влітку підвищення кваліфікації з забезпечення технічної підтримки занять з іноземної мови пройшли викладачі Гладченко О. Р. та Курочкіна В. С.

До цікавої і змістовної роботи кафедра готова!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.