Дата публікації:
19 червня 2021
Кількість переглядів:
465
Поділитися:

Доцентка кафедри іноземних мов та куратор культурних програм Римма Миленкова відкрила художню виставку у Центрі інформації та документації НАТО в Україні. Сумський державний університет вже співпрацює з НАТО у дослідницькій сфері через реалізацію проєкту «Інституційна підтримка Центру досліджень регіональної безпеки в проведенні досліджень безпеки регіону, а також оцінка рівня підтримки НАТО».
Художня виставка стала продовженням взаємодії на культурному та освітньому рівні. Виставку, яка стала першою публічною подією після пандемічних обмежень, відкрила директорка Центру Вінета Кляйне, на урочистості були присутні заступник Міністра оборони України Старобінський І. О., представники військових структур, Інституту конструктивної журналістики і нових медіа.
Інформаційний центр НАТО в Україні – організація, яка несе свою місію, в тому числі, через науку, культуру, мистецтво й освіту. Відкриття виставки стало підтвердженням широких перспектив взаємодії з Сумським державним університетом на всіх рівнях.


Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.