Дата публікації:
01 червня 2021
Кількість переглядів:
440
Поділитися:

22 травня 2021 року викладачі кафедри іноземних мов Інна Зайцева та Марія Сушко-Безденежних відвідали щорічний дигітальний конгрес “Wissen und Lernen im digitalen Zeitalter”, запроваджений Гете-Інститутом. Цього року захід відбувся онлайн. Учасники конгресу мали нагоду поглибити та систематизувати свої знання, дізнатися про останні цифрові тенденції і можливості їх доцільного застосовування у викладанні німецької мови. В якості експертів були запрошені: заступник міністра з цифрової трансформації Валерія Іонан, професор кафедри “Design digitaler Innovationen“ Саша Фрізіке з Берліна, засновник всесвітньо успішного стартапу “Petcube” Ярослав Ажнюк і багато інших.
Відвідуючи різноманітні воркшопи, викладачі дізналися про нові цифрові розробки, отримали сучасні методичні та дидактичні поради до своїх онлайн-уроків, ознайомилися з творчими можливостями в цифровому світі. Всі семінари для викладачів були проведені німецькою мовою.
У віртуальному виставковому залі конгресу гості мали можливість ознайомитися з останніми освітніми пропозиціями від партнерів Гете-Інституту і встановити нові контакти за допомогою відеозв'язку.
Всі учасники заходу отримали сертифікати.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.