Дата публікації:
11 жовтня 2017
Кількість переглядів:
1093
Поділитися:

Викладач кафедри іноземних мов Ніна Мальована відвідала захід в рамках проекту «У продовження фулбрайтівського досвіду: академічні і культурні обміни між університетами України», присвяченого святкуванню 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та США і 25-річчя діяльності Програми академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні.

Доктор філософських наук Сергій Курбатов, завідувач відділу лідерства та інституційного розвитку вищої освіти Інституту вищої освіти Національної академії педагогічних наук України, зустрівся з викладачами СумДУ та відзначив Сумський державний університет, як один із вищих навчальних закладів, які мають високі рейтингові показники, що дозволяє займати лідерські позиції у світовому науковому просторі.

Сергій Курбатов порадив не втрачати унікальної можливості та взяти участь у програмі академічної мобільності, розповів про категорії програми, умови участі, основні вимоги, дав корисні поради щодо процесу розробки проектів та їх подання, відповів на запитання аудиторії. Нагадаємо, що Програма імені Фулбрайта посідає чільне місце у системі міжнародної освіти. За її допомогою підтримуються студентські програми обміну, а також підвищення кваліфікації викладачів та дослідницькі проекти в усьому світі. Програма стажування містить як відвідування лекцій, семінарів, тренінгів, конференцій, так і використання інфраструктури та різноманітних ресурсів американських університетів для проведення наукової роботи і вивчення інноваційних інформаційних та освітніх технологій. Отже, наразі дуже актуальним постає питання вдосконалення володіння англійською мовою, що дозволить студентам і викладачам брати участь у подібних програмах.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.