Дата публікації:
22 жовтня 2015
Кількість переглядів:
1200
Поділитися:

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ІНОЗЕМНИХ МОВ СУМДУ ВІДВІДАЛИ ДЕНДРОЛОГІЧНЕ ДИВО ЧЕРНІГІВЩИНИ ТА ОДНЕ ІЗ СЕМИ ЧУДЕС НАШОЇ КРАЇНИ – ПАЛАЦ В КАЧАНІВЦІ!


18.10.15 викладачі кафедри іноземних мов СумДУ разом з викладачами кафедри філософії відвідали дендрологічне диво Чернігівщини та всієї України, а також одне із семи чудес нашої країни – палац в Качанівці!

Дендрологічний парк «Тростянець», який знаходиться в Ічнянському районі Чернігівської області – це пам’ятка садово-паркової архітектури 19 століття, створена зусиллями Івана Скоропадського – нащадка українського гетьмана.

Свіже повітря, унікальна флора та озера… Всім рекомендуємо відкласти свої справи на деякий час та відвідати цей справжній куточок раю на Чернігівщині, насолодитися тишею і спокоєм природи в цьому краї.


Національний історико-культурний заповідник «Качанівка» – окраса України, розташована на північному сході Чернігівщини в Ічнянському районі, на березі чарівної річки Смош. Викладачі кафедри відвідали ряд цікавих тематичних виставок та експозицій, які розгорнуто у заповіднику.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.