Дата публікації:
01 квітня 2015
Кількість переглядів:
1430
Поділитися:

26 березня 2015 року на кафедрі іноземних мов Сумського державного університету з успіхом пройшла IX всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та викладачів “To Make the World Smarter and Safer” ( Зробити світ розумнішим і безпечнішим).

Конференція проводилася з ініціативи ЛНМЦ - Лінгвістичного навчально-методичного центру кафедри іноземних мов та Cтудентської лінгвістичної науково-проблемної лабораторії.

Учасників конференції привітали декан факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Сушкова О.М. та завідуюча кафедри іноземних мов Литвиненко Г.І.

Робочими мовами конференції були англійська та німецька мови. Виступаючі представляли факультети електроніки та інформаційних технологій, технічних систем і енергоефективних технологій, економiки та менеджменту,іноземної філології та соціальних комунікацій, медичного інституту. Вперше були отримані тези із-за кордону (Китай). У роботі конференції активно брали участь студенти Сумського Державного Педагогічного Університету разом зі своїми викладачами. Так студентка СДПУ Майборода Марина під керівництвом викладача СДПУ М. Чекалової презентувала ідеї щодо технічних засобів, які покращують наше життя. Представник кафедри теорії та практики перекладу О. Стовпак виступила з презентацією про західні методики навчання. Студенти представили 48 презентації, під час яких жваво обговорювалися досягнення в області інформаційних технологій, робототехніки, машинобудування, інновацій в медицині, юриспруденції та досліджень, що передбачають технології майбутнього. Студенти продемонстрували вміння презентувати власні ідеї іноземною мовою, захищати власну точку зору та ставити цікаві питання до доповідача. По закінченню конференції кожен учасник був нагороджений сертифікатом.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.