Дата публікації:
05 січня 2021
Кількість переглядів:
304
Поділитися:

  Конкурс «Педагогічні інновації СумДУ – 2020» – одна із яскравих подій в освітньому житті університету. Його проведення допомагає краще зрозуміти й усвідомити значимість професії викладача; зробити крок на шляху до педагогічної майстерності та продемонструвати свій фаховий рівень; стимулювати викладачів до самовдосконалення та творчого зростання.
Усього на розгляд конкурсної комісії у 2020 році подано 41 проєкт, 8 з яких – від викладачів кафедри іноземних мов. Загальна кількість учасників склала 83 особи. Проєкти викладачів кафедри іноземних мов відзначилися у двох номінаціях конкурсу «Педагогічні інновації СумДУ – 2020»

  За результатами конкурсу проєкт «Дидактичні можливості евристичного навчання для формування пізнавальної самостійності студентів на заняттях з іноземної мови», запропонований викладачами кафедри іноземних мов Наталією Усенко та Оксаною Нефедченко, посів другу сходинку в номінації «Самостійна робота студентів».

  У номінації «Практико-орієнтована підготовка студентів» друге місце отримав проєкт «Сервіси Kahoot, Quizlet, Learning snacks, Ted talks як способи підвищення мотивації навчальної діяльності при навчанні іноземних мов», автором якого є старший викладач кафедри іноземних мов Інна Зайцева.

Щиро вітаємо наших переможців та бажаємо натхнення, креативу, педагогічної майстерності та нових перемог!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.