Дата публікації:
02 грудня 2020
Кількість переглядів:
417
Поділитися:

   Триває розгляд заявок та прийняття рішення про результати щорічного конкурсу «Педагогічні інновації СумДУ». Конкурсний проєкт проводиться за такими номінаціями: «Контактне навчання», «Самостійна робота студентів», «Наукова діяльність студентів», «Практико-орієнтована підготовка студентів», «Профорієнтаційна робота», «Освіта впродовж життя, післядипломна освіта та підвищення кваліфікації».

   Цього року рекордна кількість викладачів кафедри іноземних мов (8) вирішили прийняти участь у конкурсному відборі. У номінації «Контактне навчання» приготували презентацію «Оцінювання евристичного завдання у змішаному навчанні» ст. викладач Плохута Тетяна Миколаївна та доцент Муліна Наталія Ігорівна, а тема презентації ст. викладача Козаченко Юлії Сергіївні у зазначеній номінації – «Застосування евристичного підходу у викладанні іноземних мов студентам-медикам». Ст. викладачі Золотова Світлана Григорівна та Міхно Світлана Василівна стали учасниками конкурсу з проєктом «Використання принципів емоційного інтелекту (EQ) для удосконалення методичних компетенцій викладача іноземної мови у закладах вищої освіти» у номінації «Освіта впродовж життя, післядипломна освіта та підвищення кваліфікації». Ст. викладач Зайцева Інна Олексіївна приєдналася до конкурсу з проєктом «Сервіси KAHOOT, QUIZLET, LEARNING SNACKS, TED TALKS як способи підвищення мотивації навчальної діяльності при навчанні іноземних мов» у номінації «Практико-орієнтована підготовка студентів». Авторами цікавого проєкту «Дидактичні можливості евристичного навчання для формування пізнавальної самостійності студентів на заняттях з іноземної мови» виступили ст. викладач Усенко Наталія Миколаївна та викладач Нефедченко Оксана Іллівна. Нагородження переможців конкурсу відбудеться з 01 грудня до 31 грудня 2020 року.

   Ст. викладач Міхно Світлана Василівна подала на розгляд комісії презентацію  проєкту «Особливості контролю навчальних досягнень студентів в умовах пандемії COVID-19» у номінації «Контактне навчання».

Побажаємо учасникам конкурсу успіху!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.