Дата публікації:
14 травня 2018
Кількість переглядів:
933
Поділитися:

Кафедра іноземних мов спільно з профілюючими кафедрами підготувала студентів до участі у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт іноземною мовою за професійним спрямуванням з гуманітарних наук нефілологічного профілю, який проходив 12 травня 2018 року у Національному педагогічному університеті ім. М. П. Драгоманова. Конкурс охоплював дві секціі «Соціологія, Менеджмент, Психологія» та «Політологія і Право».

Призери конкурсу у секціі «Соціологія, Менеджмент, Психологія»:

II місце виборов Стрілецький Єгор, група ІНмп-71, з дослідженням «Religious Influence On Contemporary Ukrainian Youth Consciousness». Наукові керівники: доцент кафедри іноземних мов Світлана Подолкова, старший викладач кафедри психологіі, політологіі та соціокультурних технологій Парасковія Сахно.

III призове місце посіла Валерія Зарудна, група РК-41, з роботою «Manipulation And How To Protect From It». Наукові керівники: старший викладач кафедри іноземних мов Ніна Мальована, старший викладач кафедри психологіі, політологіі та соціокультурних технологій Парасковія Сахно.

Взагалі на конкурс було відібрано п’ять робіт від кафедри іноземних мов і запрошено студентів до участі у конкурсі. Всі вони отримали сертифікати з особливими відзнаками, єдині серед усіх інших представників. Відзнаку за цікаву презентацію дослідження отримали дві студентки у секціі «Соціологія, Менеджмент, Психологія»:

-          Красненко Руслана, група МЕ-61, робота на тему «Leadership as a Social Phenomenon». Науковий керівник: старший викладач кафедри іноземних мов Юлія Козаченко.

-          Тетяна Третяк, група М-61, робота на тему «International Students As A Separate Stratum Of Society». Науковий керівник: викладач кафедри іноземних мов Світлана Міхно.

Відзнаку за особистий вклад у наукове дослідження отримав Дмитро Тарасенко, група ЕП-51, дослідження «Dynamics of Decentralisation in Sumy Region», секція «Політологія і Право», наукові керівники: старший викладач кафедри іноземних мов Вікторія Курочкіна, доцент кафедри психологіі, політологіі та соціокультурних технологій Андріана Костенко.

Вітаємо переможців і бажаємо їм плідної подальшої наукової роботи!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.