Дата публікації:
08 листопада 2013
Кількість переглядів:
4280
Поділитися:

Кафедра іноземних мов надає можливість майбутнім випускникам Сумського державного університету захистити дипломну роботу на іноземній мові (англійській, німецькій, французькій).

Захист диплому – важлива, хвилююча та неминуча подія в завершенні вищої освіти кожного студента, після якої настає складніший етап – пошук роботи. Отримати суттєві переваги при працевлаштуванні допомагає знання іноземної мови в галузі, в якій Ви спеціалізуєтесь.

         Вже декілька років поспіль проводиться захист дипломів на іноземних мовах. Кафедра пишається своїми успішними вихованцями, які вступили до аспірантури не тільки Сумського державного університету, а й інших ВНЗ країни, стали співробітниками міжнародних компаній, чи продовжують освіту закордоном.

В 2012 році студент Сергій Толбатов захистив одразу дві дипломі роботи на англійській мові, який і поділився своїм досвідом: «Я навчався на факультеті електроніки та інформаційних технологій, а також заочно на факультеті економіки та менеджменту. Обидві освітньо-кваліфікаційні роботи я вирішив захищати на англійській мові. Необхідні знання та навички для оформлення презентацій, офіційного стилю мовлення я отримав під час занять та на курсах ЛНМЦ, а також під час поїздки в США за програмою Work and Travel. Зараз я навчаюсь в аспірантурі НАУ і працюю в міжнародній компанії NetCracker, де необхідною умовою для працевлаштування було знання англійської мови.»

 Кафедра іноземних мов запрошує всіх бажаючих захищати диплом на іноземній мові. За детальною інформацією звертайтесь до Ваших викладачів та на кафедру іноземних мов в ауд. Г 1202.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.