Дата публікації:
25 березня 2016
Кількість переглядів:
1376
Поділитися:

17-18 березня у Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя було проведено міжнародний науково-практичний семінар “Проектна діяльність як інструмент дослідження, навчання та інновацій”, який було організовано Міжнародним фондом досліджень освітньої політики у співпраці з Британською радою, Німецьким культурним центром Goethe Institut, Інститутом педагогіки НАПН України, Інститутом педагогічної освіти та освіти для дорослих НАПН України та декількома університетами, в тому числі СумДУ. У семінарі прийняли участь і викладачі нашого університету: зав каф. іноз. мов, доц. Литвиненко Г. І., ст. викл. каф. іноз. мов, директор ЛНМЦ Золотова С. Г., доц. каф. іноз. мов Дядечко А. М., доц. каф. журналістики і філології Серебрянська І. М.

На семінарі було проведено репрезентацію досвіду у чотирьох тематичних секціях, модератором однієї з яких була зав каф. іноз. мов, доц. Литвиненко Г. І. за темою: “Іншомовне спілкування, досвід та методи навчання”. Досвід роботи кафедри та лінгвістичного навчально-методичного центру викликав справжній інтерес у учасників семінару.

Також було проведено тренінги для викладачів, телеміст “Україна — США” та круглий стіл “проектна діяльність: данина моді чи закономірна реальність”.

Тематика семінару дуже актуальна і вкрай важлива для навчального процесу в університетах України.

Статті, представлені учасниками семінару будуть опубліковані у збірнику наукових праць Ніжинського державного університету.

Учасникам семінару було представлено культурну програму: знайомство з творчою майстерністю молодіжного хору “Світоч”, Музейним комплексом Ніжинського державного університету та колекцією рідких книг в бібліотеці університету.

Програма


Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.