Дата публікації:
25 березня 2016
Кількість переглядів:
1138
Поділитися:

У зв’язку з введенням обов’язкового вступного іспиту з іноземної мови до магістратури до відома студентів доводиться наступна інформація.

1 Для підготовки студентів до здачі вступного іспиту кафедра іноземних мов пропонує платні курси при Лінгвістичному центрі обсягом 32, 24, 16, та 8 год. в залежності від рівня володіння іноземною мовою та побажанням студента. Запис на курси здійснюється постійно (ауд.1211 або 1202, тел. 68-77-87).

2 За бажанням студентів курси можуть бути організовані для вивчення певних аспектів граматики, де студенти вважають доцільним надолужити прогаяне.

3 Для студентів, бажаючих пройти допоміжні курси з іноземної мови, будуть сформовані групи різного рівня володіння іноземною мовою.

4 Інформацію про структуру, зміст вступного іспиту, а також зміст програми підготовчих курсів буде також розміщено на інформаційному стенді кафедри іноземних мов .

5 Підготовчі курси до вступного іспиту до магістратури проводяться для студентів, які вивчають англійську, німецьку та французьку мови.

До уваги усіх бажаючих навчатися на курсах вивчення іноземних мов! Запис на курси проводиться постійно. Заняття проходять за гнучким розкладом за побажанням студентів та слухачів та для надання зручності тим, хто навчається на курсах.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.