Дата публікації:
03 червня 2014
Кількість переглядів:
1945
Поділитися:

Перша група студентів закінчила курс з підготовки до іспиту IELTS, який на постійній основі проводиться кафедрою іноземних мов СумДУ.

Окрім стратегічних навичок, необхідних для складання цього міжнародного екзамену з англійської мови, слухачі курсу отримали масу позитивних вражень від спілкування з іноземними студентами, які допомагали з мовним клубом.

На заняттях з IELTSстуденти виконували завдання з типових тестів екзамену, слухали лекції англійською мовою, а також дискутували на різноманітні теми, використовуючи активний словарний запас. Інтенсивний курс тривав чотири місяці, і за цей періодучасники групи здружилися та почали проводити позакласні заходи "по-англійськи", на які запрошували іноземних студентів та розмовляли лише англійською мовою!

Набір другої групи з підготовки до IELTS вже розпочався, а студенти, які вже успішно здали даний міжнародний екзамен обіцяли підтримати новий набір!

За додатковою інформацією звертайтеся до Лінгвістичного навчально-методичного центру кафедри іноземних мов http://kim.sumdu.edu.ua/index.php/uk/2013-07-16-11-51-01/49-ielts

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.