Дата публікації:
31 жовтня 2013
Кількість переглядів:
2433
Поділитися:

Протягом серпня 2013 року Плигун Олена мала унікальну можливість опинись у німецькому ВНЗ та покращити знання мови, фонетики, літератури та історії. Заняття проходили в одному з найсучасніших та найбільш популярних університетах Німеччини Технічному університеті Ільменау. Учасниками курсу стали представники різних країн світу: України, Росії, Польщі, Чехії, Болгарії, Арменії, Бразилії, Японії, Мексики, Гватемали, США, Марокко.

Досвідченим професорами, докторами філологічних наук було підготовлено цікаву, різноманітну та інтенсивну програму вивчення німецької мови з поглибленим курсом практичної фонетики та риторики. За результатами курсів Плигун Олена отримала сертифікат з відзнакою.

Учасники курсу були залучені не лише до навчального процесу, а й до активного позакласного життя, яке включало концерти камерної музики, вечір народних танців, конкурс презентаційних робіт, екскурсії до Лейпцигу, Ерфурту, Веймару та Берліну. Пощастило також відвідати доповідь Ангели Меркель в місті Ільменау в рамках її передвиборчої кампанії.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.