Дата публікації:
15 лютого 2017
Кількість переглядів:
1106
Поділитися:

6-9 лютого у Сумському державному університеті відбувся пітчинг ідей. Студентами та викладачами вишу на конкурс підтримки студентських проектів було подано 62 заявки загальним бюджетом близько 1 600 000 гривень. Протягом двох днів всі учасники пітчингу мали можливість доопрацювати свої проекти шляхом плідної співпраці з фасилітаторами Британської ради. Після кропіткої роботи та захисту проектів 25 із них отримали фінансування.Загальний бюджет конкурсу- 300 000 гривень: фіналісти отримали 150 тисяч - від студентського самоврядування СумДУ та 150 - від Британської ради.

За результатами конкурсу фінансування отримали такі проекти: «Energy clock», «Медичний волонтер», «Релакс-зона», «Вечір джазу в СумДУ», «Судові дебати», «ІТ-школа СумДУ «IT4Teens», «ЕлІТна майовка», «Speaker Fest», «Формування енергетично грамотної поведінки та енергоощадної життєвої позиції у студентської молоді СумДУ», «Студентське радіо», «Впровадження практичного 3D-принтінгу в навчальний процес», «Проведення майстер-класу з акушерства і гінекології», «Міжкультурний діалог», «Energy Barrel», «Міжнародний пленер-практикум», «Молодіжний бізнес-форум (МБФ) «Молодь і Бізнес», «Easy business», «Масляна в СумДУ», «Правове виховання учнів старших класів», «Sumy Cinema Fest", «Круглий стіл «Шкільне та студентське самоврядування: разом чи окремо?», «Створення лабораторної бази на основі контролерів Arduino», «Розвиток відкритої студентської театральної студії «Кураж», «Взаємовідносини націй», «Енергетична клініка».

Нагадаємо, що це вже четвертий конкурс підтримки студентських проектів, який фінансується органом студентського самоврядування Сумського державного університету.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.