Дата публікації:
13 грудня 2016
Кількість переглядів:
1316
Поділитися:

Рік англійської мови в Україні приніс кафедрі іноземних мов СумДУ нового колегу – волонтера корпусу Миру Бенджаміна Джефрі Стьюарта, який прибув для викладання англійської мови студентам. Американець з Корпусу Миру США в Україні працюватиме на кафедрі протягом 2 років. Це сприятиме розвитку у студентів комунікативних навичок іншомовного  спілкування, розширення доступу до світових можливостей і європейського простору. У свою чергу сподіваємось, що волонтер легко і швидко зможе інтегруватися у нову культуру, а викладачі і студенти допоможуть йому. І ми разом зможемо успішно реалізувати концепцію інноваційного командного викладання (Team Teaching) представниками двох різних країн.

З весни 2016 року представники Корпусу Миру вели перемовини і ось нарешті у листопаді СумДУ було обрано місцем роботи волонтера. 7-10 листопада 2016 року Бенджамін вже ознайомився з містом Суми, громадою та майбутніми колегами, спланував подальшу спільну роботу. 7 грудня 2016 року він разом із 74 іншими волонтерами-американцями склав присягу в Українському домі в Києві під час якої виконав український та американський гімн і відбув на місце служби.


Кафедра іноземних мов СумДУ вже не вперше співпрацює з Корпусом Миру США в Україні. Волонтер Корпусу Миру Джон Кліфтон працював у нас у 1998-2000 роках, Томас Дорган – у 2000 – 2003 роках, з 2016 року Бенджамін Стьюарт буде викладати англійську мову студентам на кафедрі.

Бажаємо йому цікавою і плідної співпраці.

https://www.youtube.com/watch?v=EbiWKSPMC0U&

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.