Дата публікації:
29 листопада 2016
Кількість переглядів:
1398
Поділитися:

Покращити знання та навички володіння іноземними мовами сьогодні можна безкоштовно за допомогою інноваційної он-лайн технології вивчення іноземних мов від «Академії Навичок» (Skills Academу), за умови реєстрації на сайті www.lingva.ua.

Викладачі кафедри іноземних мов Т.М. Плохута та І.О. Зайцева взяли участь у роботі науково-практичної конференції “Концепція змішаного навчання (Blended Learning) іноземних мов з використанням онлайн-платформи “Lingva.Skills”, що проходила в інституті післядипломної освіти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка 18 листопада 2016 року. Учасників конференції привітали Павло Хобзей – заступник Міністра освіти та науки України та Володимир Бугров – проректор Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Присутні мали нагоду поспілкуватися з керівником програми професійної підготовки PDP NATO Ове Уруп-Медсеном щодо особливостей застосування сучасних методик у професійній підготовці. Також захід відбувся за участі Голови Асоціації інноваційної та цифрової освіти — Станіслава Куценко, методолога соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills» — Віталія Зубкова, проректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидата філологічних наук, професора — Петра Беха.

В результаті роботи конференції була прийнята резолюція про запровадження інноваційної концепції, яка передбачає сприяння ініціативам навчальних закладів щодо започаткування проведення наукових досліджень з питань методики та організації змішаного навчання (Blended Learning) іноземних мов з використанням онлайн-платформи “Lingva.Skills” у освітньому процесі.


Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г1202)

Телефон: (0542) 68-77-87

E-mail: [email protected]

Web: https://kim.sumdu.edu.ua/uk/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри іноземних мов та лінгводидактики посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.