Foreign Languages Department
Foreign Languages Department
Foreign Languages Department

Викладач кафедри іноземних мов Світлана Міхно пройшла другий етап тренінгів у рамках Літньої школи педагогічної майстерності від Британської Ради в Україні в межах проекту «Англійська мова для університетів», який проходив 1-6 липня у м. Ірпінь (Київська область).

Під час роботи у Літній школі педагогічної майстерності вивчалися особливості викладання мови для студентів немовних спеціальностей, проводився обмін досвідом з іншими колегами, обговорювалися важливі питання планування і розробки курсів англійської мови з урахуванням спеціальності студентів. Другий етап тренінгів було присвячено сучасним підходам до розвитку навичок говоріння, читання, розуміння на слух та письма, використанню електронних засобів навчання, плануванню занять і аналізу планів під керівництвом професійних тренерів Британської Ради .

Курс підвищення кваліфікації CIVELT 2: Language of ESP  тривалістю 36 годин з методики викладання англійської мови для спеціальних цілей передбачає обовязкове поширення знань серед інших викладачів нашого університету.

Sumy State University,
116, Kharkivska st., 40007 Sumy, Ukraine, 
Main Building, room 1202

Tel.: (0542) 687-787

E-mail: [email protected]

When using materials from the site of the Foreign Languages and Linguodidactics Department ​​reference to the site is required.

All Rights Reserved.