Foreign Languages Department
Foreign Languages Department
Foreign Languages Department

11-14 червня 2018 р. у СумДУ відбувся літній мовний денний табір для студентів, абітурієнтів, старшокласників міста Суми, а також усіх охочих, хто висловив бажання покращити розмовну англійську.

Директор табору – волонтер Корпусу Миру США в Україні, викладач кафедри іноземних мов Бен Стюарт. Організатори та асистенти – викладачі кафедри іноземних мов Оксана Гладченко та Світлана Міхно.

Під час роботи табору Бен Стюарт провів сесії за темами:

«Business English»

«How to Write a CV and a Resume».

Студенти із задоволенням грали у мовні ігри, складали резюме на посади експерта з артефактів, фермера, дегустатора нових кулінарних шедеврів та туриста-тестувальника нових закордонних турів.

Окремий день був присвячений квесту на території студмістечка СумДУ. Завдання учасників було знайти 15 таємних точок за зашифрованою картою.

Останній день у таборі був спортивним. Бен Стюарт ознайомив студентів з популярними видами спорту в Америці та запропонував пограти в американський футбол, фрісбі, бадмінтон.

Усі учасники висловили велику вдячність організаторам табору за чудово й корисно проведений час!

Sumy State University,
116, Kharkivska st., 40007 Sumy, Ukraine, 
Main Building, room 1202

Tel.: (0542) 687-787

E-mail: [email protected]

When using materials from the site of the Foreign Languages and Linguodidactics Department ​​reference to the site is required.

All Rights Reserved.